کاربرد پلاسماجت برای رفع اسکار و جای جوش
گاهی ایجاد جوش های متعدد در صورت یا بدن میتواند اثرات و علاماتی از خود بر جای گذارد که حتی پس از مدتها نیز بدن توان درمان و ترمیم آنها را نداشته باشد که بایستی از روشهای مناسب پزشکی برای درمان استفاده کرد. امروزه روشهای متفاوتی برای جوانسازی پوست وجود دارد و هر روز با پیشرفت علم این روشها به روزتر و کم عارضه تر میشوند. روش پلاسما جت است یکی از روش های غیر تهاجمی برای جوانسازی پوست به حساب می آید. دستگاه پلاسماجت با یونیزه نمودن گاز میان اپلیکاتور و پوست، با ایجاد بار الکترونی بر روی غشای پوست اثر می گذارد و از این طریق با تحریک سلول ها سبب جوانسازی و بهبود بافت تحت درمان می شود. در این روش، لایه های پوستی در یک ناحیه خاص ، تخریب می شوند و با افزایش سرعت آبرسانی و کلاژن سازی ، سلول های پوستی بازسازی می شوند و پوست، ظاهری کاملاً سالم و زیبا پیدا می کند.
مزایای رفع اسکار و جوش با پلاسماجت
- عدم ایجاد هرگونه برش و خونریزی بر روی پوست.
- بدون نیاز به بیهوشی و جراحی
- سرعت عمل بالای پروسه درمان
- بهبودی سریع
- عدم ورود مواد شیمیایی مضر به بدن
- بدون نیاز به استراحت و گذراندن دوره نقاهت
- نداشتن محدودیت سنی برای انجام عمل
همچنین بخوانید : بهترین روشهای درمان اسکار یا جای جوش
روش انجام پلاسماجت جای جوش
عملکرد دستگاه پلاسما جت به اینگونه است که به آرامی نزدیک پوست میشود و پرتوهای پلاسما به تمام نواحی مقاوم پوست نفوذ کرده و به خصوص میتواند نواحی آسیب دیده را هدف قرار دهد و باعث درمان جای جوش و جوانسازی گردد. هدفگیری نقطه تحت درمان با روش پلاسما جت، بسیار دقیق تر از سایر روشها است و کمترین ضایعه را ایجاد خواهد کرد.
اقدامات قبل از پلاسماجت جای جوش
- یک هفته قبل از جلسه درمان، از ویتامین سی برای کاهش تورم استفاده کنید.
- حدود دو تا 4 هفته قبل از درمان از هر نوع فعالیت که منجر به برنزه شدن پوست شود، خودداری کنید. (اسپری برنزه، تزریق مواد برنزه کننده، استفاده از سولاریوم و آفتاب گرفتن)
- در حالت ایدهآل باید حداقل 2 تا 4 هفته قبل از جلسه پلاسما جت از ضدآفتاب بهره بگیرید تا پوستتان در برابر خورشید محافظت شود.
- از انجام هر روش درمانی دیگر، از لیزر درمانی تا لایه برداری، بوتاکس و تزریق فیلر در ناحیه تحت درمان خودداری کنید.
- از استفاده از هر نوع اسید برای پوست از رتینول تا سالیسیلیک اسید خودداری کنید. (حداقل دو تا سه هفته قبل از درمان)
- توجه داشته باشید که میکرونیدلینگ و پی آرپی حداقل 21 روز قبل و 21 روز بعد از درمان، ممنوع است.
- روشهای جراحی مانند لیفت صورت و… باید حداقل 9 ماه پس از درمان موکول شوند.
مراقبتهای پلاسما جت جای جوش
- از قرار گرفتن در معرض نور مستقیم خورشید خودداری کنید: نور مستقیم خورشید به طور بالقوه می تواند پوست درمان شده را تحریک کرده و به آن آسیب برساند. برای محافظت از پوست در برابر اشعه ماوراء بنفش مضر به مدت چند روز توصیه می شود از نور خورشید دوری کنید.
- استفاده از کرم های ضد آفتاب و کرم های مراقبتی تجویز شده: برای محافظت بیشتر از پوست درمان شده در برابر اشعه ماوراء بنفش و کمک به روند بهبودی، متخصصان پوست اغلب کرم های ضد آفتاب و کرم های مراقبتی خاص را توصیه می کنند.
- اجتناب از رقیق کننده های خون: رقیق کننده های خون که به عنوان داروهای ضد انعقاد نیز شناخته می شوند، می توانند خطر خونریزی و کبودی را پس از هر اقدام پزشکی افزایش دهند.
- از ماساژ دادن و گرم کردن خودداری کنید: ماساژ دادن یا اعمال گرما بر روی ناحیه تحت درمان میتواند بر روند بهبود تأثیر منفی بگذارد و ممکن است خطر التهاب یا سایر عوارض را افزایش دهد. بهتر است از چنین فعالیت هایی تا زمانی که متخصص شما توصیه دیگری نکرده است خودداری کنید.
- از سیگار و الکل اجتناب کنید: مصرف سیگار و الکل می تواند روند بهبودی را مختل کند، عملکرد سیستم ایمنی را به خطر بیندازد و خطر عوارض را افزایش دهد. توصیه می شود برای حمایت از بهبودی مطلوب، از مصرف سیگار خودداری کنید و مصرف الکل را در طول دوره نقاهت محدود کنید.
- از استحمام در آب داغ و استفاده از لوازم آرایشی خودداری کنید: آب داغ به طور بالقوه می تواند باعث تحریک یا اختلال در روند بهبودی پوست درمان شده شود. بهترین کار این است که از حمام یا دوش آب گرم برای مدت معینی، طبق توصیه پزشک خود اجتناب کنید. برای جلوگیری از هرگونه عارضه احتمالی، باید از استفاده از مواد آرایشی بر روی ناحیه تحت درمان حداقل به مدت 24 ساعت اجتناب شود.
ماندگاری پلاسماجت جای جوش
ماندگاری پلاسماجت نهایتاً تا یک سال برای افراد دوام می آورد که البته این زمان کاملاً وابسته به شرایط محیطی افراد و همچنین سطح مراقبت آنها از پوست بعد از پلاسما جت متغیر می باشد.
کرم ترمیم کننده پس از پلاسماجت جای جوش
پزشکان برای مراجعه کنندگانی که پلاسما جت انجام می دهند، جهت جلوگیری از به وجود آمدن عوارض و مشکلات کرم ها و داروهایی را تجویز می کنند. کرم ترمیم کننده برای بازسازی سلول ها و بهبود لایه های پوستی بعد از پلاسما جت مورد استفاده می باشد.
موارد منع درمان جای جوش با پلاسماجت
- زنان باردار و شیرده
- افراد مبتلا به صرع
- آلرژی به مواد ضدعفونی کننده
- آلرژی به بی حس کننده های موضعی
- بیماری انکولوژیک Oncological disease
- بیماری های پوستی، التهاب های پوستی
- افراد دارای دستگاه تنظیم ضربان قلب، هولتر مانیتور و هرگونه شیء فلزی در ناحیه تحت درمان.
- افراد درگیر بیماریهای التهابی حاد
- وجود مقادیر زیادی از پوست کش آمده در ناحیه تحت درمان
عوارض پلاسماجت جای جوش
عموماً درمان با پلاسما جت به دلیل ماهیت کمتهاجمی بودن آن عارضه شدیدی برای متقاضیان ایجاد نخواهد کرد و عوارض آن خفیف، کوتاه مدت و قابل تحمل خواهند بود. عوارض این درمان نهایتاً 72 ساعت تا 10 روز طول خواهد کشید و خود به خود برطرف خواهد شد.
عوارضی مانند التهاب، برافروختگی و سوزش ناحیه تحت درمان بین دو تا سه روز طول خواهد کشید و خود به خود برطرف خواهد شد.
ممکن است که تا ده روز احساس تورم داشته باشید.
از عوارض ظاهری پلاسما جت میتوان به پوسته پوسته شدن یا بروز نقاط کوچک دلمه مانند روی پوست اشاره کرد. این عارضه پوستی بین یک هفته تا ده روز ادامه خواهد داشت و در این مدت از بین خواهد رفت. دستکاری نکردن ناحیه و مراقبت از آن باعث میشود که سریع تر از بین بروند.
هزینه پلاسما جت جای جوش
معمولاً عواملی همچون سن فرد، نوع و شدت آسیب، محل درمان و تعداد جلسات درمانی مورد نیاز از مهمترین عوامل تأثیرگذار بر روی هزینههای پلاسماجت است. علاوه بر این میزان تخصص و مهارت پزشکی که پلاسماجت انجام میدهد نیز میتواند بر روی هزینههای این روش تأثیرگذار باشد.
در کلینیک پوست و زیبایی دکتر اکبر مزروعی علاوه بر کاشت مو و ابرو ، تزریق ژل ، بوتاکس و چربی نیز با بهترین نتایج قابل انجام می باشد. لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر و هماهنگی با این مرکز، از طریق تماس با شماره تلفن 33292300 - 031 اقدام فرمایید.
آدرس : اصفهان ، خانه اصفهان ، میدان نگهبانی ، ساختمان خاطره ، طبقه دوم بانک سپه ، واحد 5
تلفن : 33292300
درباره این موضوع مطالب بیشتری بخوانید
- بهترین روشهای درمان اسکار یا جای جوش تاریخ انتشار : 1402-08-15تاریخ بروز رسانی : 1403-08-01
- درمان جای جوش و اسکار آکنه با تزریق چربی به روش نانوفت تاریخ انتشار : 1402-10-05تاریخ بروز رسانی : 1403-04-12
- هایفوتراپی و اثرات مثبت آن در رفع جای جوش و بهبود پوست تاریخ انتشار : 1402-10-23تاریخ بروز رسانی : 1402-11-25
نظرات کاربران درباره این مطلب :
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .